Fb-Button

sund hälsa

Allsången bidrar till sund hälsa!

Allsång förenar och bidrar till sund hälsaMed allsång skapas samhörighet som skapar en laganda. Lagandan skapar förutsättningar till en utveckling som förenar enskilda individer och bidrar till en sund hälsa i vardagen. Allsången bidrar med många positiva incitament till toner i dur.

Med allsånger och med glada låtar och sommarplågor, som Basshunters ”Boten Anna”, Gyllene tiders ”Sommartider” och Alcazars ”Alcastar”, kan ni få många underhållande stunder tillsammans. Dessa underhållande stunder förenar er genom minnesvärda upplevelser och som bidrar till en laganda som är viktigt i alla relationer.

Laganda som förenar relationer

Denna laganda som allsånger bidrar med är viktigt i många olika sammanhang. Sammanhang som på exempelvis arbetsplatsen när ni behöver samarbeta för att nå ett gemensamt mål rörande företagets försäljning och omsättning. Eller som för fotbollsspelare i ett lag som vill vinna en viktig match (för att komma kvala till en högre division, vinna Allsvenskan eller kvala till EM och VM). Eller när ni ska börja träna sunt för att kunna känna er i fysisk form (och därmed ha en sund hälsa även mentalt). Med sunda mål som ni sätter upp tillsammans, bidrar detta till en laganda som är viktigt i alla relationer.

Allsånger kan användas i många olika sammanhang, både i offentliga sammanhang som på Skansen och Liseberg och i privata sammanhang som på fester och träningspass. Allsånger kan användas på arbetsplatsen som en kampsång för att lyckas med försäljningen, fotbollssånger som ”This One’s For You” (David Guetta och Zara Larsson) och även på din spellista när du motionerar i motionslingan.

Bidrar till sund träning och hälsa

Allsånger som går i dur bidrar till en laganda som är positiv för dig och din fysiska och mentala hälsa. Se allsånger som en del i din personliga utveckling och även i dina relationer i sociala sammanhang med andra människor. Med glada allsånger kan du utveckla en positiv anda för att ha en sund hälsa och därmed ha förutsättningar till bra relationer till andra människor i olika sammanhang.

Se allsången som en möjlighet att bidra med positiva incitament till relationer i dur med en utveckling som förenar enskilda individer. Detta skapar en bra laganda i vardagen med samhörigheten som grund. Allsången väntar – vad väljer du för låtar?

Glädjande allsång
Allsång året om
Allsång är ett roligt sätt att höja tempen för ert event! Välkommen att kontakta oss för ett förslag på en professionell allsångsledare eller boka allsång i dag!
Allsångstipset
När du spelar casino kan du vinna och därmed sjunga allsång!