Allsångsledare

En bra allsångsledare har förmågan att kunna få med publiken på ett trevligt sätt i sångerna som sjungs. För det är vad allsången går ut på – att tillsammans sjunga sånger och låtar som skapar en vänlig ton och samhörighet bland människorna i publiken som vill sjunga loss till trallvänliga sånger, oavsett om det handlar om sommarplågor, julsånger eller hits som vi alla minns.

Folkkära allsångsledare

Allsång med Kevin Borg
Vi har nog alla sett allsångsprogram som ”Allsång på Skansen”, ”Allsång på Liseberg” och ”Allsång på gränsen” – tre populära program som sänds på TV. Dessa allsångsprogram har haft folkkära allsångsledare som Bosse Larsson, Lasse Berghagen, Lotta Engberg och Måns Zelmerlöw. Dessa allsångsledare har på ett personligt och med glatt humör involverat publiken till att sjunga med och utifrån bland andra Gabriel Forss´ och Caroline af Ugglas devis om att ”alla kan sjunga”.

Kevin Borg är en professionell allsångsledare som har en lång erfarenhet av musik, både som artist och låtskrivare. Han har deltagit i flera uttagningar till Eurovision Song Contest, medverkat och vunnit svenska Idol och varit på Sverigeturné. Med många låtar i sitt bagage kommer Kevin Borg att sprida glädjande sånger på era allsånger.

Allsång trevligt inslag

I Sverige är allsång ett trevligt inslag i människors vardag och det går att sjunga allsång i många olika sammanhang; som i folkparkerna på sommaren, i kyrkor vid juletid och i studieförbundet året om. Det går att sjunga allsång i alla olika sammanhang och överallt i Svea Rikes land – det behöver inte ske i nöjes- eller djurparker, utan ni kan anordna en egen allsång på er ort med en allsångsledare som kan inspirera och motivera publiken till att skapa en stämningsfull stund.

Varför inte ha med en folkkär allsångsledare som kan inspirera och motivera till glada toner? Kontakta gärna allsang.nu för en förfrågan om en allsångsledare till ert arrangemang!

Glädjande allsång
Allsång året om
Allsång är ett roligt sätt att höja tempen för ert event! Välkommen att kontakta oss för ett förslag på en professionell allsångsledare eller boka allsång i dag!
Allsångstipset
När du spelar casino kan du vinna och därmed sjunga allsång!