Du kan träna i din allsång!

Det krävs ingen träning för att sjunga med i en allsång, för alla kan sjunga med. Du kan däremot träna för att sjunga mer och kanske lite mer bättre och professionellt.

Allsången i alla tider

Allsångsledaren Gabriel Forss, känd som vinnare i Melodifestivalen 1997 med låten ”Bara hon älskar mig” tillsammans med kollegorna i gruppen Blond, har en kör där alla som vill kan få vara med och sjunga. I olika parker runt om i landet anordnas det konserter med allsånger, så att du kan vara med och nynna och sjunga till tonerna i dur och moll. För allsången har funnits i alla tider, även om det skett i olika former – från delar i komedier och tragedier inom grekiska dramen till spektakulära scenshower där publiken ska sjunga ut i allsång. Ett exempel är när Carola framförde sin hit ”Främling” som en mellanakt i Melodifestivalen 2013, då publiken tog över sjungandet i en festlig allsång.

Träna dig i form

Det går att träna ditt sjungande så att du kan bli bättre och mer professionell i din sång. Mycket ligger i mentaliteten och det gäller att du har en sund träning för att komma i form och att du har rutiner i att träna i din sång. Det sägs att vissa har förmågan att kunna sjunga i grund och botten, men det handlar mer om din inställning och mentalitet för med det kan du komma långt även om du inte sätter alla toner perfekt på så sätt som teorierna hos musikproducenterna. Med träning kommer du lång och har du roligt under tiden som du sjunger, så är det som är det viktigaste.

Allsången i framtiden

Allsången kommer, precis som det var i grekiska dramen och i scenshower, finnas så länge människan finns. För med din röst och toner, så kommer du kunna sjunga tillsammans med andra människor. För då stärker du banden och förenar dig i en social kontext och gemenskap. Allsång skapar samhörighet och sund hälsa för alla. Det är flera syften med allsången och vi hoppas att du kommer fortsätta med din sångkonst, ditt sjungande och ditt nynnande. Trevlig ton!

Glädjande allsång
Allsång året om
Allsång är ett roligt sätt att höja tempen för ert event! Välkommen att kontakta oss för ett förslag på en professionell allsångsledare eller boka allsång i dag!
Allsångstipset
När du spelar casino kan du vinna och därmed sjunga allsång!